Tutustu Autotalo Sollon huipputyyppeihin

LUOTETTAVA JA MONEEN MUUNTAUTUVA

AUTOTALO SOLLO LAPPEENRANNASSA

Tervetuloa luotettavaan ja palvelevaan autoliikkeeseemme Lappeenrannan Eteläkadulle. Etsitkö moottoriajoneuvoa luotettavalta ja paikalliselta toimijalta? Me olemme täällä palvellaksemme sinua joustavasti ja monipuolisesti. Tarjoamme laajan valikoiman moottoriajoneuvoja, kuten autoja, moottoripyöriä ja asuntoautoja. Jos meidän valikoimistamme ei löydy mieleistä ajokkia, pyrimme etsimään sinulle sellaisen!

Autotalo Sollossa teitä palvelevat

Markus Sollo

Olen intohimoinen autokauppias, joka suhtautuu työhönsä tosissaan, mutta aina pilke silmäkulmassa. Mottoni on: 'Jos elämää ei voi pidentää - sitä pitää leventää', ja siksi teenkin tätä työtä suurella sydämellä asiakkaitteni eteen.

Olen vankalla kokemuksella varustettu automyyjä, myyntipäällikkö, paikallisjohtaja ja autokaupan yrittäjä, ja olen tehnyt tätä työtä suurella palolla jo yli 20 vuoden ajan. Kauppojen mahdollistaminen eri elämäntilanteisiin on minun 'juttuni', ja tyytyväinen asiakas on aina ollut tavoitteeni.

Ympärilläni on iloinen tiimi ja luotettavat yhteistyökumppanit, jotka auttavat tekemään autokaupastani entistäkin paremman. Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua ja löytämään juuri heille sopivan auton eri elämäntilanteisiin. Tervetuloa autokaupoille!

Markus Sollo

Yrittäjä

markus.sollo@autotalosollo.fi

Tomi Turunen

Moi, olen Tomi Turunen, erittäin sosiaalinen bensalla kyllästetty asiakaspalvelija. Moottorilla varustetut laitteet ovat olleet intohimoni jo kultaiselta 90-luvulta asti. Olen ammatikseni kolarikorjannut ja maalannut ajoneuvoja yli 25 vuotta. Ensimmäisen moottoripyörän sain 11 vuotiaana ja se sai uuden luukin spraypullosta.

Ikäni olen siis rakennellut moottoripyöriä, moottorikelkkoja, vesijettejä, autoja ja jopa yhden jenkki veneenkin.

Tervetuloa palveltavaksi, etsimme sinulle mieleisen ajoneuvon ja rahoitamme sen sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Otamme vanhan kulkineesi vaihdossa ja huolehdimme hänet jouhevasti seuraavalle käskyttäjälle.

Tomi Turunen

Myynti

tomi.turunen@autotalosollo.fi

Kimmo Penttinen

Moro!
Olen Kimmo Penttinen, myynnin ammattilainen. Minun liikkuminen moottoria apuna käyttäen alkoi nelosluokalta opettajan kehotuksesta; "Osta poika mopo niin koulumatkat sujuvat." Tuosta hetkestä asti olen liikkunut jos jonkinlaista moottoria apuna käyttäen. Tosi pyörää olen harrastusmielessä ajanut ja viime vuosina sekin on useimmiten kulkenut moottorin voimalla. 

Minulle eivät ole vieraita myöskään nuo kauramoottorilla kulkevat kaverit ja niiden tarvitsemat apulaiset auton ja vetokärryn muodossa. Kun sinulla on tarve joko ostaa tai myydä jotakin moottorilla toimivaa, niin olen valmiina auttamaan. Etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu liikkumiseen ja sopivaan rahoitukseen.
Tervetuloa!

Kimmo Penttinen

Myynti

kimmo.penttinen@autotalosollo.fi

Juha-Pekka Behm

Moi. Olen Juha-Pekka Behm, automyyjä jo toisessa polvessa. Vanhemmillani oli autoliike Kotkassa 60-70 -luvulla ja sen jälkeen autopurkaamo Lappeenrannassa. Ensimmäiset 40 vuotta olen toiminut apuna perheyrityksessä ja itse kuljetusalan yrittäjänä.

Kilometrien tultua kuljetusalalla täyteen siirryin myymään niitä, mitä olin kuluttanut, eli renkaita. Rengasmyyjän/asennustyöjohtajan tehtävistä siirryin myymään autoja ja sitä työtä olen tehnyt 15 vuotta.

Töiden ohella olen ehtinyt myös harrastaa. Bensaa on ollut niin paljon suonissa, että nuorena kurvailin ensin kartingautolla ja kun ajokortti oli taskussa, ensiasuntoon tarvittavat rahat puhalsin pakoputken päästä ilmaan ralliautoilun merkeissä. Kaikki vapa-aika meni autoja rakennellessa ja kisamatkoilla reissatessa. Päivääkään en vaihtaisi pois.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme. Meiltä löytyy kaikenlaiset kulkuvälineet sekä rento ja palveleva myyntitiimi.

Juha-Pekka Behm

jp.behm@autotalosollo.fi

KATSO MITÄ MEILLÄ ON MYYNNISSÄ

Tutustu rahoitusvaihtoehtoihin ja muihin palveluihimme